Wie zijn we?

Over ons

We zijn creatieve vissen die het internet mooier maken! Stijve vissen zwemmen niet snel, daarom spreken wij graag met je en jij. Gebruiken we liever voornamen dan ‘meneer’ en ‘mevrouw’. Zijn we openhartig en fris als een vis met een vleugje humor en veel vriendschappelijkheid. 

Reginald

Hi ik ben Reginald, professionele fotograaf, creatieve vis, Photoshop wizard en art director. Ik denk strategisch met je mee en kom met leuke, originele ideeën om jouw project extra knapperig te maken. Ik ben je Go-To persoon voor al je vragen.

Femke

Hi ik ben Femke, Front-end developer, grafische vormgever, sociale media specialist en een creatieve vis. Ik vorm ideeën om tot mooie grafische voorstellingen en functionele sprankelende webpagina’s.

Geen vis voor de mond

Informeel contact

Wij houden niet van een te zakelijke houding. Wij verkiezen om op een informele, vriendschappelijke manier om te gaan met iedereen. Liever je en jij en Hi en Yo dan geachte heer of dame. Bij ons mag je jezelf zijn. We hebben een open bedrijfscultuur waarin alles gezegd kan worden. Waarin geleerd mag worden en fouten gezien worden als een opportuniteit om bij te leren.

Als een vis in het water

Tegen de stroom in

Wij zijn een gepassioneerd team dat nauw samenwerkt in een creatieve, dynamische job. Die ons zowel binnen als buiten de werkuren inspireert. Creatieve ideeën, sprankelende beelden en bruisende ontwerpen maken ons helemaal vrolijk en gelukkig.

Het neusje van de zalm

Vernieuwende ideeën

We gaan steeds op zoek naar vernieuwende ideeën, waarin wij trouw blijven aan onze filosofie. Het doel: beautifying the internet, op onze eigen creatieve eigenzinnige manier.