0 %
Webdesign
0 %

Zoekt eerst naar informatie online

80% zoekt eerst online naar informatie. 95% van alle online zoekopdrachten verloopt via google. Het meest gezochte zoekwoord op de tweede grootste zoekmachine was… Google!

Dat wil zeggen dat als jouw website niet Googleproof is, je waarschijnlijk 80% van je klanten op dit moment misloopt. 

Millennials zoeken alles online op

Op dit moment is dat iedereen van 40 jaar en jonger. Binnen 5 jaar is dat iedereen van 45 jaar en jonger, … 

Je bedrijf vandaag een sterke online positie geven geeft je ieder jaar een grotere voorsprong. De tijden dat een website een fortuin kostte zijn gelukkig ook voorbij. Vandaag de dag kunnen ze vlot en snel opgebouwd worden en zijn ze voor iedereen betaalbaar. 

Het belang van een website

Een bedrijf met website wint meteen aan professionaliteit en geloofwaardigheid. Klanten zullen meer vertrouwen krijgen in wat je doet of wat je verkoopt. Heb je geen duidelijke website? Dan verlies je al dadelijk de Millennials. Bovendien is een website de plaats om je verhaal te vertellen aan je (potentiële) klanten.

Wij zorgen dat jouw website helemaal Googleproof is. We gebruiken standaard de juiste keywords om hem op te bouwen. We zorgen dat hij perfect presteert op een smartphone en dat hij vlot en snel laadt. Op die manier sta je automatisch bovenaan in Google.

Wij bieden geen advertenties aan in magazines of andere geprinte media zoals deur aan deur folders enzovoort. Ten eerste is het niet echt ecologisch. Daarnaast krijg je met hetzelfde budget 10x meer resultaten én kan je achteraf perfect meten hoeveel mensen je bereikt hebt en wat de advertentie je heeft opgebracht oftewel je ROI (Return On Investment) wanneer je online adverteert. Beter voor de oceaan en brengt websurfers gemakkelijk op je website. 

Een website biedt de mogelijkheid 24/7 info te bieden aan je klanten. Wanneer je open bent, hoe men je kan contacteren of wat je te bieden hebt. We linken hem aan Facebook en Instagram en vullen al je bedrijfsinformatie in op Google zodat je op ieder platform gemakkelijk gevonden kan worden. 

8 seconden om indruk te maken

Je hebt slechts een paar seconden om indruk te maken. Om de aandacht te trekkenvan je bezoeker. Hoe sneller je die waardevolle informatie bezorgd, hoe beter!

Een website op maat van jouw bedrijf?

Bekijk onze reeds gerealiseerde projecten:

Benieuwd naar meer?

Mobielvriendelijk

De tijd dat websites enkel op dekstop werden bezocht is voorbij. Wij zorgen ervoor dat de website optimaal weergegeven wordt op verschillende apparaten.

SEO gericht

Het is heel belangrijk dat jouw website vindbaar is en dat bezoekers naar jouw website geleidt worden. Wij zorgen ervoor dat je website beter scoort in Google, je meer bezoeker krijgt en bezoekers omzet in klanten.

Makkelijk aanpasbaar

Onze websites worden steeds zo opgebouwd dat je zelf eenvoudig aanpassingen kan maken in teksten en foto’s. Zo hou je zelf gemakkelijk je website up-to-date.

Digitaal visitekaartje

  • Een website vertelt iets over jouw bedrijf.
  • Een website vertelt wat je aanbiedt of doet.
  • Een website zegt hoe men jou kan contacteren.
  • Een website doet dit allemaal 24/7 zonder moeite

De juiste beelden
voor op jouw website

Social media om je bedrijf
nog meer te doen opvallen?